Schipluiden DS 1 – Stompwijk ’92 DS1

5 januari 2020 15:00

Rina van den Bosch

Met twee gastspeelsters uit de dames recreanten gingen we naar Schipluiden.

Vanaf het begin stond de verdediging best goed: na 1-0 werd het 1-1, 1-2 (beide penalty’s) en 2-2 en dat was de stand na 8 minuten spelen. Van beide kanten ging het beter lopen na toch een aantal gemiste scoringskansen, regelmatig onnodig balverlies, maar goed keeperswerk van onze kant en werd het 3-2, 4-2, 5-2, 5-3, 6-3.
Steeds met 2 of drie doelpunten verschil in het nadeel van Stompwijk ’92 ging het scoren daarna beter lopen: het ging van 9-6, 10-6, 10-7, 10-8, 11-8, 11-9 en 11-10 (ruststand).
Even onderling een peptalk en wat aanwijzigen en de tweede helft ging beginnen.
Er zaten leuke combinaties bij en er werd goed naar elkaar gekeken. De verdediging stond vaak heel goed en er werd over en weer gescoord. Op een gegeven ogenblik stond het 14-11, 14-12,
14-13, 14-14 , 15-15 en toen vergat de tijdwaarneming een punt erbij te zetten en bleef de stand staan op 15-14…
Het was een erg spannende en leuke tweede helft waarin beide teams erg aan elkaar gewaagd waren. Op het scorebord waren de tussenstanden 16-14, 16-15, 17-15, 17-16, 18-16, 19-16, 20-16 en 20-17 (eigenlijk 20-18) eindstand. De scheidsrechter kwam wel na afloop vragen of de stand klopte aangezien hij eraan twijfelde en het niet zelf had bijgehouden. Nou ja dat ene doelpunt maakte in principe geen verschil, maar psychisch had het misschien wel wat uitgemaakt.
Beide invallers werden bedankt voor hun prima aandeel in de wedstrijd, zij kunnen nog best mee!! Complimenten aan het hele team, het was een leuke wedstrijd en thuis revanche nemen!!
Volgende week zondag spelen de dames weer een thuiswedstrijd om 13.00 u. tegen
Saturnus ’72 DS1, deze wedstrijd werd uit met 1 doelpunt verschil verloren dus kunnen ze uw steun goed gebruiken!!