Klaverblad 11
2266JK
LEIDSCHENDAM
tel. 071-5801117

Maandagavond 6 november stond de wedstrijd tussen Stompwijk’92 1 en ASW 1 op het programma. Beide ploegen staan in de subtop en konden een overwinning goed gebruiken om met een schuin oog omhoog te kijken.

Onder toeziend oog van de coaches Lennert en Richard werd er begonnen met de warming up. Zoals gewoonlijk werd er lekker op doel geschoten en beetje de spierpijn van de wedstrijden van het weekend eruit gelopen en gerekt.

Stompwijk’92 begon goed aan de wedstrijd en had de wedstrijd redelijk onder controle. Zonder grote kansen tegen te krijgen werd er in de eerste helft goed gevoetbald, wat resulteerde in een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt. Daarnaast waren er nog een aantal kansen voor Stompwijk’92, deze werden niet afgemaakt. Ondanks de gemiste kansen werden er nog goede aanvallen opgezet. Zo werd Sem Sweere goed aangespeeld en door een mislukte kaats kwam de bal ineens bij Dick van der Salm uit. Niemand weet hoe hij ineens bij de tweede paal stond, en op een onnavolgbare manier kreeg Dick de bal ook nog in het doel: 2-0. Zo nu en dan kwam ASW er ook nog wel uit, maar in de eerste helft leidde dat niet tot hele grote kansen.

Ook in de tweede helft was Stompwijk’92 de betere ploeg. Maar ASW ging ook aan aanvallen denken en begon kansjes te creëren. Het spel ging wat meer heen en weer, maar Stompwijk’92 kreeg toch echt de betere kansen. Desondanks was het ASW die de aansluitingstreffer kon maken na een foutje aan Stompwijkse zijde. Lars van Santen raakte gefrustreerd van de gemiste kansen en liep zo een tegenstander ondersteboven en kreeg daarvoor een gele kaart. In een man-minder situatie kreeg Stijn van Leeuwen de uitgelezen kans om de 3-1 op het scorebord te zetten. Helaas ging hij pas na de wedstrijd filmpjes kijken van Prudnikov en miste hij in de wedstrijd de kans.

Even later ging ASW verder aanvallen en ging ook de keeper meespelen. Dit pakte goed uit, ze kregen de bal gelukkig mee bij de achterlijn en daarna ging de bal door een paar armen en benen zo het doel in en stond het 2-2. Daarna gebeurde er niet veel meer en floot de scheidsrechter af. Dit waren 2 verloren punten. Op naar de volgende wedstrijd volgende maandag om 20.00 uur tegen Lugdunum in de Zijl.